Nynke de Geus


Centraal in de loopbaan van Nynke de Geus staat het ontwikkelen van mensen in organisaties. Aan het begin van haar loopbaan als commercieel trainer voor zakelijke dienstverleners, daarna als organisatieadviseur binnen de overheid en de laatste jaren als (team)coach in haar eigen overneming. Van oorsprong komt Nynke uit het onderwijs. Zij heeft recent als docent aan een hogeschool gewerkt naast andere opdrachten.

Je kunt Nynke bereiken via nynke@ta-academie.nl

Wat is kenmerkend voor jouw manier van werken?

In mijn werkveld kom ik in aanraking met diverse organisaties, functiegroepen en branches. Van planners binnen een logistiek bedrijf tot zorgprofessionals in een ziekenhuis. Rode draad is de betrokkenheid en verantwoordelijkheid die professionals ervaren in hun werk. Daar start mijn begeleiding. Pragmatisch, resultaat- en ontwikkelingsgericht passen bij mijn manier van werken.

Welke opdrachten passen bij je?

In opdrachten werk ik graag samen met mensen in de organisaties zelf. Het liefst vanaf de beginfase om met elkaar te bedenken wat er nodig is en hoe we dat op gaan pakken. Van een geformuleerd doel naar concrete resultaten. Opdrachten zonder voorwerk en wederzijds commitment passen niet bij mij.

Welke feedback heb jij gehad waar je heel blij mee was?

Het mooiste compliment? Als ik terugkrijg dat datgene wat ik vertel, ikzelf in hart en nieren doe en ben. Practise what you preach dus.