Cor van Geffen


Cor van Geffen is een facilitator pur sang voor diverse organisaties en branches. Hij heeft veel ervaring opgedaan in de overheid en semi-overheidssector maar werkt ook met veel plezier in de zakelijke dienstverlening. Hij is als gastdocent verbonden aan Nijenrode universiteit en doceert daar persoonlijk leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. TA is voor Cor zijn voornaamste werkkader. TA is voor hem inspirerend, uitdagend en ongelooflijk direct toegankelijk voor alle functionarissen op alle lagen.

Cor is te bereiken via cor@ta-academie.nl

Wat is kenmerkend voor jouw manier van werken?

Ik werk met en voor professionals en managers. Teamontwikkeling en leiderschap zijn centrale thema’s in mijn werk. Ik werk graag met teams die vastzitten en het niet meer weten. Ik geloof daarbij in een combinatie van mens- en resultaatgerichtheid. Veiligheid en vertrouwen zijn voor mij belangrijke pijlers van mijn werk. Daarbinnen werk ik veel met (film-)beelden en creatieve werkvormen.

Welke opdrachten passen bij jou?

Ik werk graag met een opdrachtgever langdurig samen op basis van wederzijds vertrouwen en respect. Samen een helder en goed kader neerzetten en dan in het directe contact dat doen wat nodig is. Strakke opdrachten zonder maatwerk passen niet bij mij.

Welke feedback heb jij gehad waar je heel blij mee was?

Het mooiste compliment? In een training zei een deelneemster halverwege de training: ‘jij moet je laten uitbetalen op basis van het aantal kwartjes dat bij ons valt. Dan was je nu al schatrijk’.