Campus


Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten

De campus van de TA academie bevindt zich in de gebouwen van Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten te Soesterberg. De campus biedt de academie een plek waar meer dan vierhonderd studenten jaarlijks een van de TA opleidingen volgen. Ontstaan als internaat voor de priesteropleiding van jongens ontwikkelde Kontakt der Kontinenten zich in de loop der jaren tot een modern Conferentiehotel. In het trappenhuis van het hoofdgebouw is deze historische ontwikkeling fraai weergegeven in glas in lood.

Voor de ingang van de campus wappert naast de vlaggen van Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten de vlag van de TA academie . Wie goed kijkt, kan de basiswaarden van de TA academie niet over het hoofd zien: persoonlijk, creatief en autonoom. Gebouwen, omgeving, personeel en geboden service van Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten ondersteunen deze waarden van de TA academie op uitstekende wijze.

www.kontaktderkontinenten.nl

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten is centraal gelegen op de Utrechtse Heuvelrug. Het biedt de mogelijkheid tot overnachten en heeft ruime parkeergelegenheid. Ook bestaat de mogelijk gebruik te maken van uitgebreide wellness – en saunafaciliteiten.

www.omegaspawellness.nl