persoonlijk
creatief
autonoom
persoonlijk De studenten komen zelf ter sprake en aan het woord
creatief De inhoud is verrassend en de werkvormen zijn uitdagend
autonoom De docenten gaan uit van autonomie en zijn daarop gericht

TA Opleidingen

Wilt u de Transactionele Analyse op een deskundige en verantwoorde manier leren toepassen in uw werk? Wilt u worden uitgedaagd om de grenzen van uzelf, uw medewerkers of cliënten te verleggen? Bent u bereidt om uw persoonlijke barrières tot verandering te overwinnen? Dan is een opleiding bij de TA-Academie iets voor u. De TA Academie biedt diverse opleidingen en cursussen aan.

Introductieleergang
Wilt u kennis maken met de Transactionele Analyse? Dan kunt u kiezen voor de tweedaagse TA Introductieleergang (TA 101).

Voor professionals
De TA opleiding Persoonlijke Groei & Professionele Ontwikkeling is een driejarige opleiding voor professionals die voldoende tijd willen nemen om ruim aandacht te besteden aan hun persoonlijk groei en professionele ontwikkeling.

Voor psychologen, gedragswetenschappers en artsen
De vierjarige TA opleiding Psychotherapie is er voor psychologen, gedragswetenschappers, artsen en andere psychosociale hulpverleners die TA toepassen als methode van psychotherapie. Na het voltooien van deze opleiding bent u Certified Transactional Analyst (CTA).

Voor coaches en counselors
De TA opleiding Coaching & Counseling is een tweejarige opleiding speciaal voor praktiserende coaches en counselors. Deze opleiding is ook geschikt voor professionals die in hun werk met coaching te maken hebben.

Voor professionals in het onderwijs
De eenjarige TA opleiding Opvoeding & Onderwijs is speciaal gericht op professionals in het onderwijs.

Verder in de transactionele analyse
Na de TA opleidingen Persoonlijke Groei & Professionele Ontwikkeling, Coaching & Counseling en Opvoeding & Onderwijs, kunt u - als u voldoende TA onderwijsuren hebt gevolgd - een programma volgen dat u opleidt tot Certified Transactional Analyst (CTA) Vervolgens bent u bevoegd om de transactionele analyse wereldwijd zelfstandig toe te passen.

Extra workshops volgen
Elk jaar biedt de TA Academie diverse workshops, waarbij een thema wordt uitgelicht en uitgebreid wordt behandeld. Deze workshops zijn toegankelijk voor beginners en gevorderden.

Opleidingsroute binnen de TA academie
Bent u begonnen met een cursus of workshop en bent u enthousiast geworden? Door ons brede aanbod kunt u bij ons een heel traject doorlopen dat bij u past.

Accreditatie? Sommige studenten willend de opleiding die ze aan de TA academie volgen ook gebruiken om te voldoen aan de verplichting tot nascholing die hen door hun beroepsgroep wordt opgelegd. Dikwijls gaat dat om nascholing in de medische branche / hulpverlening. In toenemende mate gaat het om nascholing door docenten en leidinggevenden in het onderwijs. Klik hier voor meer informatie over accreditaties. 

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.

Nieuwsbrief

E-mail adres:

voornaam:

achternaam:


Links

 
         icon camera

WORKSHOPS

14 + 15 april 2016 Twee dagen met Adrienne Lee van de The Berne Institute in Nothingham (UK) over 'Werken met en in groepen'. Adrienne is expert op het terrein van werken met en in groepen. In diverse publicaties werkte zij de ideeen die in deze dagen centraal staan uit. Noteer de dagen vast in de agenda.

Academie in beeld