TA onderwijsconferentie, 16 maart 2018


Al weer voor het vijfde jaar organiseert de TA academie een TA onderwijsconferentie uit passie voor opvoeding en onderwijs. Een passie die zij graag wil delen met docenten, teamleiders en directeuren uit het onderwijsveld. De jaarlijkse onderwijsconferentie van de TA academie is komend jaar op 16 maart. Het thema van deze conferentie, getiteld ‘Je verdiende loon?’, is de werkdruk en hoe je er ook mee om kunt gaan. De TA academie erkent wat er speelt in het onderwijsveld en vindt dat de betrokkenen een dag verdienen vol inspiratie, inhoudelijke workshops en ontspannende momenten.

De TA onderwijsconferentie is opgebouwd rondom diverse TA concepten en de ingangen denken, doen en voelen. Je krijgt een andere kijk op je huidige werksituatie, je ontdekt wat jouw specifieke mogelijkheden en opties zijn die je direct in de praktijk kunt brengen. Laat je inspireren door boeiende sprekers, mooie workshops en creatieve inspiratiesessies zoals yoga en wandelcoaching. Voor elk wat wils op deze dag! Je bepaalt je eigen programma. Docenten uit alle velden van het onderwijs zijn welkom!

Het programma in de ochtend begint met een interessante keynote van Lies de Bruijn, directeur TA academie in bedrijf. Zij gaat in gesprek met een ervaringsdeskundige uit het onderwijs. Samen komen zij tot een behulpzaam kader voor het omgaan met werkdruk. In het tweede deel van de ochtend kun je kiezen uit een vijftal workshops.
Het middagprogramma bepaal je zelf. Je kunt kiezen voor een tweede workshop en daarna een van de inspiratiesessies volgen. Of andersom. Het is helemaal aan jou hoe of wat!
De dag wordt afgesloten met een plenair gedeelte en een gezamenlijke borrel.

Voor meer informatie en aanmelding klik op http://www.ta-academie.nl/conferenties/. Voor de brochure klik op Folder TA onderwijsconferentie 2018.
Wees er snel bij, want er zijn maximaal 125 plaatsen beschikbaar.