Persoonlijk


Persoonlijk

Voor alle curricula van alle opleidingsprogramma’s geldt dat een attractieve leeromgeving een co-creatie is van studenten en docenten. Als student word je bij naam gekend. De mentor van de opleiding en van het jaar waarin je studeert houdt persoonlijk contact met je.

Hamid, student jaar 1 PG&PO

De docenten aan de TA academie tonen grote betrokkenheid, zorgvuldigheid en compassie bij het wel & wee van de studenten. Ook creëren zij een veilige en professionele leeromgeving. TA is fascinerend en wat ik er het meest aan waardeer is de onmiddellijke toepasbaarheid: heel praktisch, zeer herkenbaar en uitnodigend om vooral het eigen gedrag tegen het licht te houden. Dit maakt me niet alleen effectiever, maar voorziet me van een toenemend bewustzijn omtrent vrijheid in gedragskeuze. 

 

Paul, student jaar 2 PG&PO:

Ik begon vol nieuwsgierigheid aan de opleiding PG&PO, en het overtreft mijn verwachtingen. Ik ben nog elke keer geraakt door de eenvoud en kracht van TA, wat het me leert over mijn eigen voelen, denken en doen en wat ik er allemaal mee kan in de wereld om me heen. Ik leer iedere dag bij!

 

Laura, student jaar 2 C&C:

Bewustwording van betekenisvolle stukjes van jezelf en anderen geeft verbinding tussen mensen. Graag wil ik anderen uitdagen om meer over zichzelf te leren, waardoor zij de waarde van zichzelf en anderen in het geheel gaan zien. De opleiding C&C geeft mij instrumenten om mezelf en anderen op scherp te zetten.