Workshops & Conferenties


Regelmatig organiseert de TA academie open workshops rondom nieuwe ontwikkelingen binnen de TA. Vaak worden er internationaal bekende TA opleiders uitgenodigd die een bepaald thema uitdiepen met behulp van de TA. Om een open workshop te volgen is TA kennis op minimaal ‘1-0-1 niveau’ vereist.

De TA academie organiseert jaarlijks een onderwijsconferentie en enkele malen per jaar TA4KIDS. Voor deze bijeenkomsten is geen specifieke TA kennis vereist.

      

Her-beslissingsmarathon

Waarom blijven mensen vasthouden aan manieren van denken, voelen of handelen, waarvan ze weten dat ze niet functioneel zijn? Waarom beslissen mensen steeds weer wat ze ‘volgende keer’ anders gaan doen? Bij zich steeds herhalende patronen van gedrag dat in het hier-en-nu niet efficiënt is, is het tijd voor een definitief her-besluit.

Mil Rosseau, P-TSTA (E) en zijn vrouw Sonja, P-TSTA (P), beiden opgeleid door de grondleggers van de Herbeslissings-school binnen de TA, Bob en Mary Goulding, verzorgen op 6 en 7 november 2017 een ‘her-beslissingsmarathon’ op de campus van de TA academie.

Voor wie?
Voor een ieder die werkzaam is op het terrein van therapie, coaching, consulting, opvoeding, onderwijs en organisatieontwikkeling en wil leren deze krachtige vorm van script-verandering toe te passen.

Wil je meer weten, klik dan hier voor de brochure met meer informatie. Opgeven kan via onderstaand aanmeldformulier.

Changing lives through Redecision therapy

Een (terugkom)dag TA met Mil Rosseau (B)

Voor het eerst organiseert de TA academie op 6 en 7 november 2017 een zogenaamde her-beslissingsmarathon. Mil en Sonja Rosseau maakten dergelijke marathons mee tijdens hun bezoeken aan Mount Madonna, het TA centrum van de grondleggers van de TA her-beslissingsschool, Bob en Mary Goulding. De energie en de inspiratie die zij daar opdeden zal afstralen op de dagen in november aanstaande De marathon is geheel volgeboekt.

De dagen waarop vooral met de deelnemers gewerkt wordt aan het herzien van oude, niet meer functionele scriptbesluiten, zal ook tal van vragen oproepen over het TA denken achter dit werk. Om ervoor te zorgen dat de dagen in november vooral beschikbaar zijn voor het persoonlijke werk dat de deelnemers willen doen, zal Mil Rosseau op 15 december 2017 een extra dag op de TA academie zijn. Hij neemt geïnteresseerden mee in het TA denken achter het werk van de Gouldings.

De dag is overigens open voor een ieder die zin heeft om uit de eerste hand (one handshake away from Bob and Mary Goulding) te vernemen wat de TA filosofie en theorie is achter het nemen van her-besluiten. En Mil zou Mil niet zijn als hij ook op die dag niet kleine demonstraties geeft. Welkom!

Deelname vraagt een investering van € 250,–,  inclusief werkmateriaal, koffie/thee, lunch en borrel.

Opgeven kan via onderstaand aanmeldformulier.

‘Wat er ècht toe doet, begrijpt een kind van 8′

De grondlegger van de TA, Eric Berne, was er heel duidelijk in: wat echt van belang is, begrijpt een kind van acht. Veel studenten aan de TA academie hebben of kennen kinderen die geïnteresseerd zijn in TA en de TA academie. Kinderen blijken TA ook inderdaad goed te snappen. Een kind uit groep 6 kwam thuis van school met de zin ‘mama, mijn meester doet niet ik ben oké, jij bent oké’. Om kinderen de gelegenheid te geven zelf kennis te maken met TA, organiseert de TA academie tweemaal per jaar TA for kids. De kinderen werken onder leiding van twee (oud)studenten van de TA academie, Vieve van der Laak en Wendy Ton. De ouders ontmoeten elkaar en spreken onder leiding van een TA opleider over TA in de opvoeding. Een uitje voor kind en ouder!

Voor kinderen van 6 tot 16 jaar, op zaterdag 4 november 2017 en zaterdag 7 april 2018 van 14.00 tot 16.00 uur in Kontakt der Kontinenten in Soesterberg. Deelname is gratis voor kind en begeleider. Opgeven kan via onderstaand aanmeldformulier.

Aanmelden workshops

Selecteer hier de gewenste workshop (verplicht)
Ben je (oud)student?
Naam

Adresgegevens

Gegevens factuuradres (indien van toepassing)

Contactpersoon
Jouw deelname is definitief zodra de betaling (minimaal een week voor aanvang van de leergang) bij ons binnen is.