Workshops


Regelmatig organiseert de TA academie open workshops rondom nieuwe ontwikkelingen binnen de TA. Vaak worden er internationaal bekende TA opleiders uitgenodigd die een bepaald thema uitdiepen met behulp van de TA. Om een open workshop te volgen is TA kennis op minimaal ‘1-0-1 niveau’ vereist.

De TA academie organiseert jaarlijks een onderwijsconferentie en enkele malen per jaar TA4KIDS. Voor deze bijeenkomsten is geen specifieke TA kennis vereist.

      

Her-beslissingsmarathon

Waarom blijven mensen vasthouden aan manieren van denken, voelen of handelen, waarvan ze weten dat ze niet functioneel zijn? Waarom beslissen mensen steeds weer wat ze ‘volgende keer’ anders gaan doen? Bij zich steeds herhalende patronen van gedrag dat in het hier-en-nu niet efficiënt is, is het tijd voor een definitief her-besluit.

Mil Rosseau (Master Psychologische en Pedagogische Wetenschappen, PTSTA-E) en zijn vrouw Sonja (Master Psychologische en Pedagogische Wetenschappen, CTA-E PTSTA-P), beiden opgeleid door de grondleggers van de Herbeslissings-school binnen de TA, Bob en Mary Goulding, verzorgen een ‘her-beslissingsmarathon’ op de campus van de TA academie. Deze marathon vindt plaats op 25 en 26 maart 2019.

Lees hier over de ervaringen van de eerdere deelnemers.

Voor wie?
Voor een ieder die werkzaam is op het terrein van therapie, coaching, consulting, opvoeding, onderwijs en organisatieontwikkeling en wil leren deze krachtige vorm van script-verandering toe te passen.

Deelnemen vraagt een investering van € 910,-. Lunch, diner, overnachting en ontbijt zijn in de prijs inbegrepen. Wil je meer weten, klik dan hier voor de brochure met meer informatie.

Opgeven kan via onderstaand aanmeldformulier.

Theoriedag Her-beslissingen

Een dag TA-theorie met Mil Rosseau (B)

Tijdens de Her-beslissingsmarathon wordt vooral met de deelnemers gewerkt aan het herzien van oude, niet meer functionele scriptbesluiten. Deze dagen roepen ook tal van vragen op over het TA denken achter dit werk. Om ervoor te zorgen dat de dagen in november vooral beschikbaar zijn voor het persoonlijke werk dat de deelnemers willen doen, zal Mil Rosseau op 21 december 2018 een extra dag op de TA academie zijn. Hij neemt geïnteresseerden mee in het TA denken achter het werk van de Gouldings.

De dag is overigens open voor een ieder die zin heeft om uit de eerste hand (one handshake away from Bob and Mary Goulding) te vernemen wat de TA filosofie en theorie is achter het nemen van her-besluiten. En Mil zou Mil niet zijn als hij ook op die dag geen kleine demonstraties geeft.

Deelname vraagt een investering van € 250,–,  inclusief werkmateriaal, koffie/thee, lunch en borrel. Opgeven kan via onderstaand aanmeldformulier.

Aanmelden workshops

Selecteer hier de gewenste workshop (verplicht)
Ben je (oud)student?
Naam

Adresgegevens

Gegevens factuuradres (indien van toepassing)

Contactpersoon