Summerschool


TA Summerschool

De TA academie heeft voor studenten die hun zomer actief aan de TA willen besteden een inspirerend en uitdagend aanbod. Er is een studieprogramma waarin studenten door middel van begeleide studie-uren, digitale interactieve leerontmoetingen en zelfstudie aan de slag gaan met het verdiepen en verbreden van hun kennis van de TA. Een prachtige kans om opnieuw of verder te grasduinen in de schatkamer van de TA!

     

Curriculum

Het studieprogramma bestaat uit een aantal studie-uren, begeleid door docenten van de TA academie (vier opleidingsochtenden), en vier interactieve digitale leerontmoetingen (chat, mail, Skype) in vier achtereenvolgende weken. Daarnaast bestuderen studenten zelfstandig TA literatuur. Tijdens de vier opleidingsochtenden is er gelegenheid om vragen te stellen over de TA theorie, verdieping te zoeken aan de hand van vragen van de docent, en met elkaar praktijkvragen te bespreken over de toepassing van de diverse TA concepten.

Opbrengst

Na het volgen van de TA Summerschool

  • heb je je theoretische kennis van de TA verdiept en verbreed door middel van literatuurstudie, het volgen van de vier opleidingsochtenden, en deelname aan de interactieve digitale leerontmoetingen;
  • ben je voldoende toegerust om aan het CTA programma van de TA academie deel te nemen;
  • ontvang je een ‘TA academie certificaat’ met de vermelding van 48 theorie-uren TA, bij voldoende deelname aan de opleidingsochtenden (80% aanwezigheid).

Voor wie?

Deze TA Summerschool is met name geschikt voor studenten die, na het volgen van een van de TA opleidingen aan de TA academie (of na een vergelijkbare studieroute elders) aansluiting zoeken bij het CTA programma en theorie-uren nodig hebben om zich te kwalificeren voor het CTA examen (hiervoor zijn 300 uur nodig).

Zie voor meer informatie: http://www.eatanews.org/wp-content/uploads/2014/10/Section-7-OVERVIEW-OF-THE-CTA-EXAMINATION.pdf

Daarnaast kan de TA Summerschool een aantrekkelijke optie zijn voor diegenen die hun kennis van de TA willen opfrissen in een gestructureerde omgeving waarin zij samen met anderen studeren.

Wat kunt u verwachten

De begeleide studieochtenden vinden plaats op de campus van de TA academie in Soesterberg, Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten. De opleidingsochtenden starten om 09.00 uur en eindigen om 13.00 uur. Koffie en thee zijn bij de prijs van dit studieprogramma inbegrepen. Een leergroep heeft maximaal zestien deelnemers. De studiebelasting is, naast de studieochtenden, ongeveer tien uur per week.

De deelnemers krijgen aan het begin van hun opleiding een inlogcode die hen toegang geeft tot de downloadpagina van de site van de TA academie waarop relevante artikelen en literatuur te vinden zijn.

Programma en data Summerschool 2018 

Module 1
Egotoestanden, strooks en transacties Digitaal contact: 21 augustus 2018
Contactochtend op de campus:
23 augustus 2018 van 09.00 tot 13.00 uur
Cor van Geffen
Module 2
Spelen, script en miskenning Digitaal contact: 28 augustus 2018
Contactochtend op de campus:
30 augustus 2018 van 09.00 tot 13.00 uur
Matti Sannen
Module 3
Contracten, ethiek, groepen en
organisaties
Digitaal contact: 4 september 2018
Contactochtend op de campus:
6 september 2018 van 09.00 tot 13.00 uur
Matti Sannen
Module 4
Scholen, richtingen in de TA Digitaal contact: 11 september 2018
Contactochtend op de campus:
13 september 2018 van 09.00 tot 13.00 uur
Cor van Geffen

Investering

Deelname aan de TA Summerschool vraagt een investering van € 695,– .

Tijdens het werken in de TA Summerschool is het mogelijk de opgedane kennis te toetsen door middel van het maken van een of meer vragen van het schriftelijk deel van het CTA examen. Zie voor de vragen: http://www.eatanews.org/wp-content/uploads/2014/10/Section-8-THE-CTA-WRITTEN-EXAMINATION.pdf. Wie hiervoor kiest kan contact opnemen met een van de opleiders van de TA academie om hierover afspraken te maken. Feedback: een vraag is een investering van € 60,–.

Aanmeldformulier

Aanmelden Summerschool

Selecteer hier de gewenste workshop (verplicht)
Ben je (oud)student?
Naam

Adresgegevens

Gegevens factuuradres (indien van toepassing)

Contactpersoon
Jouw deelname is definitief zodra de betaling (minimaal een week voor aanvang van de leergang) bij ons binnen is.