persoonlijk
creatief
autonoom
persoonlijk De studenten komen zelf ter sprake en aan het woord
creatief De inhoud is verrassend en de werkvormen zijn uitdagend
autonoom De docenten gaan uit van autonomie en zijn daarop gericht

Disclaimer

In deze disclaimer wordt verstaan onder:

  • de eigenaar: de eigenaar van de website;
  • gebruik(en): alle denkbare handelingen;
  • u: de gebruiker (bezoeker) van de website;
  • de content: alle in de website aanwezige inhoud.

Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u momenteel bekijkt. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

  1. De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.
  2. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/of websites waarnaar wordt verwezen.
  3. Ongeautoriseed of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten.
  4. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dienen schriftelijk aan ons te worden verzocht.

Indien u nog vragen of twijfels heeft kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

E-mail adres:

voornaam:

achternaam:


 
         icon camera

TA Caf├ę Voorzitter EATA

Tijdens het TA academie cafe van donderdag 8 oktober a.s. is onze gast Krispijn Plettenberg. Krispijn is voorzitter geweest van de NVTA (Nederlandse Vereniging voor Transactionele Analyse) en sinds 1 september j.l. voorzitter van de European Association for TA (EATA). Krispijn zal vertellen over zijn Europese belevenissen, over de rol van EATA ten aanzien van ethiek en andere belangwekkende onderwerpen voor TA geïnteresseerden. Krispijn op zijn beurt is er nieuwsgierig naar hoe studenten en TA professionals de route naar het CTA beleven. Het belooft een inspirerende uitwisseling te worden!

 

(De eerder aangekondigde presentatie van INTO TA vindt plaats tijdens het TA cafe van 4 februari a.s.)

 

WORKSHOPS

14 + 15 april 2016 Twee dagen met Adrienne Lee van de The Berne Institute in Nothingham (UK) over 'Werken met en in groepen'. Adrienne is expert op het terrein van werken met en in groepen. In diverse publicaties werkte zij de ideeen die in deze dagen centraal staan uit. Noteer de dagen vast in de agenda.

Academie in beeld