Autonoom


Autonoom

De meest basale definitie van autonomie luidt: het recht om zelf te bepalen wat je doet. In de opleidingen van de TA academie heb je – binnen de grenzen van curricula en studiewijzers – veel ruimte het onderwijs die vorm te geven die bij jou past.

Martin, student CTA programma

After finishing my two-years TA Coaching & Counselling, it seemed only natural to start with the international certification programme of CTA. From day 1 I experienced an exam-focused programme, professional supervision, and an inspiring agenda to work with the group every session. It really helps me to deepen my TA insights personally & professionally! 

 

Jack, student jaar 1 C&C

Mijn team op school wil ik beter kunnen begeleiden bij het vormgeven van de eigen verantwoordelijkheid. In de opleiding C&C leer ik anders naar gedrag en communicatie te kijken en krijg ik tools in handen waarvan ik dagelijks profijt heb. De TA is een totaalconcept waarmee ik zelf een rijker mens word met meer autonomie en zelfvertrouwen.

 

Boukje, student jaar 3 PG&PO                   

Steekwoorden voor de opleiding zowel professioneel als persoonlijk: Begrijpelijk, logisch, goed om te zetten van theorie naar praktijk, verklarend, met momenten confronterend, keuze voor verandering, verdraagzaamheid, helder en vrijheid.